PALVELUT JA HINNASTO

Henkilöauton päältäpesu

Auton päältä pesu ja kuivaus sisältää: liuotin esipesu, vanteiden pesun, kinnastelu ja kuivauksen (myös ovien välien kuivauksen) . Maalipintaa säästävä ja hoitava perusteellinen pesumme poistaa auton pinnalta tiesuolan, pien ja ruosteen.

Henkilöauto 45 €
Keskikokoinan pakettiauto 55 €
Iso pakettiauto 65 €

Grafeeni 10H N1 -pinnoite

Grafeeni Pure 10 H  & 1 N on markkinoiden kovin nanokeraaminen grafeeni-pinnoite. Se takaa pitkäkestoisen suojan auton pintaan. Sen N1-ominaisuus luo auton pintaan likaa hylkivän sileän pinnan, joka pysyy puhtaana pidempään. 10H taas suojaa maalipintaa naarmuilta ja luo korkeakiiltoisen ja superkestävän pinnan. Oikein hoidettuna pinnoitteen on luvattu kestävän läpi elämän.

Pinnoitus 800 €
Jatkokäsittely 120 €

Keraaminen 9H Quartz -pinnoite

Quartz on 9H kovuusluokan nanopinnoite, jossa on naarmuuntumista estävä ominaisuus. Se kestää auton pinnalla oikein hoidettuna 3 vuotta. Pinnoite tarjoaa superhydrofobisen suojan epäpuhtauksia, saasteita, kemikaaleja ja UV- säteilyä vastaan.

Pinnoitus 600 €
Jatkokäsittely 100 €

Toyota-Protect pinnoite

Toyota ProTect on loistava tapa antaa autosi maalipinnalle, kevytmetallivanteille ja sisätilojen tekstiilipinnoille tehokasta ja pitkäaikaista suojaa. Pinnoite auttaa pitämään maalipinnan kiiltävänä ja kevytmetallivanteet puhtaampana pidempään.

Luo näkymättömän likaa ja vettä hylkivän suojan sisätilan tekstiileille!

Pinnoite 350 €
Jatkokäsittely 100€

Pinnoitettavan auton esikiillotus

Myllytyksen jälkeen auto suojataan erikoispinnoitteella. Käsittelyn jälkeen auto on kuin uusi ja sitä on huomattavasti helpompi pitää puhtaana. Myllytyksen tekeminen vaatii kokemusta ja vahvaa ammattitaitoa. Meiltä saat tyytyväisyystakuun työlle.

Alkaen 250 €

Kiillotus

Maalipinnan koneellisessa kiillotuksessa eli myllytyksessä poistamme pintanaarmut jotka ovat vuosien varrella saattanut aiheutua mm. harjapesun johdosta. Kiillotus poistaa myös hapettumat, sekä palauttaa auton alkuperäisen värin ja kiillon.

1-step + vaha
alk. 299€
2-step + vaha
(hinta määräytyy pinnan mukaan)
3-step + vaha
(hinta määräytyy pinnan mukaan)

Vahaus

Koneellinen vahaus suojaa auton pintaa likaa vastaan n. puolen vuoden ajan. Vahaus sisältää päältä pesun, tiesuolan- pien- ja raudanpoiston.

Käytämme tehokkaita ja testattuja ammattikäyttöön tarkoitettuja vahoja, jotka antavat tehokkaan suojan, upean kiillon ja poistaa pienimpiä pintanaarmuja. Vaha suojaa auton pintaa n. vuoden ajan. Koneellinen vahaus sisältää ulkopesun, pien- ja raudanpoiston.

Perusvaha 98 €
Kovavaha alk. 180 €

Sisäpuhdistus

Sisäpuhdistus sisältää päältä pesun, ovien välien pesun, imuroinnin, mattojen pesun ja ikkunoiden pesun. Lisäksi tarvittaessa istuinverhoilu pestään ja hajut poistetaan ionisaattorilla.

Ei sisällä penkkien pesua.

Peruspuhdistus 150 €
Iso puhdistus 180 €

Sisäpesu

Sisältää päältä pesun, oven välit, penkkien ja lattian syväpuhdistuksen verhoilupesurilla sekä ikkunoiden pesun.

Alk. 260€/h (+ 60€/h veloitus lisäajasta)

Vaikean lian poisto

Vaikeasti pinttynyt lika poistetaan siihen tarkoitetuilla aineilla. Palvelu sisältää myös esimerkiksi karvojen poiston sisätiloista.

Alkaen 60 €/h

Nahkapenkkien pesu ja balsamointihoito

Nahkaan hierotaan balsamia, joka antaa kiiltoa, kosteuttaa nahkaa, ehkäisee kuivumista ja likaantumista. Huolellinen hoito säilyttää penkit uudenveroisina pidempään.

Alkaen 60 €/h

Asuntoauton pesu

Sisältää päältä pesun, tiesuolan- pien- ja raudanpoiston asuntoautosta ilman kattoa.

Pesu 99 €

Moottorin pesu

Sisältää liuotin pesun, moottorihuoneen harjauksen, huuhtelun ja perusteellisen kuivauksen

Pesu 50 €

Hajunpoisto / otsonointi

Poistamme autosta tunkkaisuuden esim. tupakan hajun tai eläinten aiheuttamat hajuhaitat. Sisäpuhdistuksen yhteydessä ionisaattorilla tehtävä hajunpoisto on tehokas ja nopea apu auton sisäilman ja matkustusmukavuuden parantamiseksi.

Alkaen 60 €